wenkbrauwen

BYE BYE MAKE-UP!

Salon Gitte! staat geheel in het teken van Permanente Make Up

Met de 3D hairstroke techniek vullen we je eigen wenkbrauwen aan door middel van het bij zetten van getatoeëerde haartjes. Het uitgangspunt is om een zo natuurlijk ogend eindresultaat te behalen en je wenkbrauwen weer in shape te brengen met hier en daar wat meer volume om het krachtiger te maken. Een nieuwe behandeling bestaat uit je eerste afspraak en een nabehandeling. In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig. Je eerste behandeling duurt ongeveer 1 uur. Hierna geven we je huid de tijd om te helen en kom je na 4/5 weken terug voor je check-up. We zullen dan de vage en lichtere plekjes opvullen, of de wenkbrauwen nog eens over doen voor een intenser resultaat. Het einddoel met hairstrokes is om uit bed te stappen met een goede basis, net zoals iemand die van zichzelf al een paar mooie wenkbrauwen heeft. Wil je het meer aangezet hebben, dan zou je het met een poeder of potloodje iets kunnen bijwerken.

Voor een meer strak en opgevuld resultaat is er de poedertechniek. We kleuren als het ware de huid helemaal in, van licht aan de voorkant, tot steeds donkerder naar de staart toe. Zowel bij de hairstroke techniek als bij deze techniek bestaat je eerste behandeling uit 2 afspraken. Het einddoel, wanneer het volledig is geheeld, is om uit bed te stappen met een mooie strakke wenkbrauw waarvan het lijkt alsof je ze zelf hebt aangezet met een poedertje. Bye bye make-up!

Wanneer je een opfrisser nodig hebt kun je terecht voor een touch-up. Gemiddeld is dit ongeveer na een jaar. Echter kan dit per persoon erg wisselen. Over het algemeen geldt, hoe dunner/droger de huid, hoe langer het pigment blijft zitten. Hoe dikker/meer vet de huid is, hoe sneller het het pigment zal afstoten. Let op: een touch-up behandeling bestaat uit één behandeling. Heb je een extra behandeling nodig na je touch-up, moet dit binnen 4 weken worden aangegeven en rekenen wij hier €50.- voor.

Persoonlijke aanpak

Salon Gitte! is gespecialiseerd in wenkbrauwen en eyeliners. Naast waxen, epileren en tinten kun je bij
Salon Gitte! ook terecht voor het zetten van permanente make-up. Er zijn 2 verschillende technieken toe te passen, afhankelijk van je eigen huidconditie en wensen.